Tipărire

Cursuri Administrator Imobile

30 NOIEMBRIE 2015 va stam la dispozitie cu o noua serie a cursului ADMINISTRATOR IMOBILE organizat de Asociatia VELLAS HABITAT.

Cursul pentru “ADMINISTRATOR IMOBILE” dureaza 13 zile, in intervalul luni - vineri si prima sambata , se deruleaza periodic, pe masura completarii seriei, participarea la curs se face in ordinea inscrierilor si achitarii taxei de curs de 270 ron - integral sau in 2 (doua) rate.

Examinarea va fi la terminarea cursului, cu notare si pe parcurs.

Pentru ca pregatirea dumneavoastra sa fie completa, va vor fi prezentate o multitudine de aspecte teoretice si practice care isi au sursa in experienta vasta acumulata in acest domeniu si din multimea de aspecte discutate cu cei peste 4.525  cursanti care din anul 2001 si pana in prezent au intrat si au ramas in contact cu noi, chiar si dupa ce au obtinut atestatul de administrator imobile in urma cursurilor absolvite.

Va vor fi prezentate notiuni juridice privind constituirea si functionarea asociatiei de proprietari, notiuni (teoretice si practice) referitoare la contabilitatea, fiscalitatea si resursele umane in asociatia de proprietari, notiuni (teoretice si practice) privind calcularea si intocmirea listelor de intretinere lunare, notiuni tehnice privind blocul ce-l administrati.

In scopul evitarii unor greseli si al usurarii activitatii administratorului de imobile, la curs se prezinta, in colaborare cu firma specializata, un program informatic specializat in contabilitatea asociatiilor de proprietari, folosit în 87 oraşe din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Timişoara, Iaşi, Bacău etc) de catrei 4.739 asociaţii totalizând 302.907  apartamente care poate deveni un instrument extrem de util in activitatea dumneavoastra de administrator imobil, acest program putand fi achizitionat in conditii financiare speciale de catre cursanti.

Deoarece in foarte multe asociatii de proprietari nu se urmareste (de catre presedinte, comitet executiv, cenzori) daca aceste atributii sunt cunoscute si aplicate de catre administratorul de imobile, se genereaza neantelegeri, motive de frauda, de procese.

Acte necesare inscrierii la curs sunt copiile xerox dupa: BI/CI; certificat nastere/casatorie/divort (unde este cazul), ultima diploma de studii (minim diploma bacalaureat).

Persoanele pensionate anticipat sau medical grad 1 sau 2 pot urma acest curs dar nu se vor putea angaja in conditii legale.

 

Va rugam sa ne contactati (telefonic 0744.860.690 sau prin email) inainte de a va deplasa la Liceul Ady Endre!

 

Cand va ganditi sa urmati un curs pt pregatirea ca si administrator imobile trebuie sa stiti foarte clar ce doriti:

    1. Daca doriti doar sa obtineti un document care sa va dea dreptul de a va prezenta la examenul de atestare pentru a obtine postul/posturi de administrator imobile (fara a fi preocupati de cunostintele dobandite si de modul in care veti profesa), VA RUGAM sa ne ocoliti, sa mergeti la firmele ce doresc sa faca doar acest lucru!

   2. Daca doriti sa prestati o activitate corecta, cu simt de raspundere, bazata pe o buna cunoastere a legislatiei din domeniu, VA RUGAM sa va inscrieti la cursul pentru administrator imobile organizat de Asociatia "VELLAS HABITAT".

De asemenea, ne permitem a va sfatui sa verificati credibilitatea firmei respective pe piata, pregatirea lectorilor si modul de incadrare a acestora, solicitati precizari asupra costului final al cursului (pt a nu fi in situatia de a mai plati diverse taxe pana la absolvire), solicitati factura si chitanta fiscala si precizari referitoare la diploma ce vi se elibereaza. Verificati (prin comparatie) nr-ul zilelor/orelor de curs si tariful (veti constata ca multe firme, la acelasi pret, ofera un nr de zile de curs mai mic, ceea ce inseamna ca informatiile ce le veti primi vor fi mai putine si mai superficiale). Evitati firmele ce organizeaza cursuri in spatii improvizate, fara autorizatiile necesare.

30 NOIEMBRIE 2015 este urmatoarea serie a cursului pentru pregatirea profesionala in vederea obtinerii atestatului “Administrator Imobile” va fi anuntata in timp util si va avea un cost de DOAR 270 ron - platibili in 2 rate (seria din 16 NOIEMBRIE 2015 fiind completata).

Despre Noi

Asociatia "Vellas Habitat" ofera Cursul de pregatire profesionala pentru administratorii de imobile din cadrul Asociatiilor de Proprietari. Curs recunoscut de... - Mai Mult...

Newsletter

Aboneaza-te pentru informatii utile!

Contact Info

Pentru informatii ne gasiti la:

Fix: 0314.398.450
Mobil: (+40) 0744.860.690
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Adresa: Bd. Ferdinand I 89, Sector 2