Tipărire

Constructie Website

Intr-o perioada in care internetul face parte din viata noastra de zi cu zi, toate firmele mari au inteles importanta acestuia si ca, in cele mai multe cazuri, detinerea unui web site bine documentat face diferenta intre profit si pierdere. Asadar, firmele mici si mijlocii precum si asociatiile de proprietari trebuie sa se adapteze rapid la cerintele pietei pentru a supravietui, din aceasta cauza aveti nevoie de o firma de Web Design pentru bunul mers al afacerii dvs., in spatiul virtual, dar cu efecte majore in cel real.

O asociatie de proprietari ce va avea site-ul propriu va asigura o transparenta totala activitatii presedintelui, comitetului executiv, administratorului, cenzorului.

Pe acest site se vor afisa spicuiri din legislatia specifica asociatiilor de proprietari si cea conexa pt ca toti proprietarii sa-si cunoasca drepturile si obligatiile.

Tot pe acest site se vor putea afisa toate informatiile privind convocarile de adunari generale/extraordinare, hotararile luate in acestea precum si in sedintele de comitet executiv, se vor prezenta rapoartele de verificare periodica intocmite de cenzori, facturile si cheltuielile lunare, se vor putea transmite on-line indecsii debitmetrelor de AR si ACM, se vor afisa listele de intretinere lunare precum si detaliile privind modul lor de intocmire.

Proprietarii vor putea transmite cererile lor si vor putea primi raspunsurile la acestea cu marele avantaj ca si intrebarile si raspunsurile vor putea fi citite de toti membrii asociatiei de proprietari respective.

Vor putea fi mediatizati proprietarii ce-si aduc un aport in activitatea asociatiei de proprietari dar si acei proprietari care genereza probleme, mai ales rau platnicii. Va fi locul in care proprietarii, fara a mai pierde timp cu intalnirile, vor putea pune intrebari si vor primi raspunsuri, vor putea discuta cu vecinii in legatura cu diferite probleme.

Aici intervenim noi, o firma de consultanta, optimizare si web design. Va punem la dispozitie un pachet Complet de Servicii Web Design: Marketing Online, Gazduire Site/E-mail, Optimizare SEO, Facebook ID, Realizare Logo, Magazin Online si Realizare Website.

Daca optati pentru unul din serviciile prezentate, prin intermediul Asociatiei „Vellas-Habitat”, beneficiati de o reducere de 10% din preturile de mai jos. Acestea sunt prezentate orientativ si comparativ, pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati prin intermediul Asociatiei „Vellas-Habitat”!

Preturi Realizare Web Site

Despre Noi

Asociatia "Vellas Habitat" ofera Cursul de pregatire profesionala pentru administratorii de imobile din cadrul Asociatiilor de Proprietari. Curs recunoscut de... - Mai Mult...

Newsletter

Aboneaza-te pentru informatii utile!

Contact Info

Pentru informatii ne gasiti la:

Fix: 0314.398.450
Mobil: (+40) 0744.860.690
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Adresa: Bd. Ferdinand I 89, Sector 2